Cine suntem

Suntem un laborator de cofetărie și patiserie din localitatea Florești, înființat în octombrie 2014.

Diversitatea și calitatea ingredietelor utilizate, priceperea și experința cofetarilor noştri sunt elementele care câștigă încrederea dumneavoastră.

100% natural

Prăjiturile noastre sunt 100% naturale, fără premix-uri şi fără conservanți.

Clienții noștii

Pe lângă comunitatea locală unde am deschis Cofetărie Patiserie Florești – cofetăria floreștenilor, în cadrul căreia ne-am integrat, și pe care îi considerăm familia noastră, produsele noastre sunt disponibile tuturor iubitorilor de prăjituri și produse de patiserie de calitate din județul Cluj și nu numai.

Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de prăjituri, dulciuri, torturi şi produse de patiserie.

Oferiți-ne încrederea măcar o dată și nu veti regreta.

Serviciile noaste

I. Evenimente (Nunţi, Botezuri, Zile de naştere, Onomastici, Corporate)

Vă oferim gama noastră de produse pentru organizarea unor evenimente de la cele mai simple şi frumoase, la cele mai fancy şi extravagante. Torturile pot fi realizate după designul dorit, cu decoraţiuni de toate felurile, după dorinţele şi imaginaţia dumneavoastră.

  • Model TORT MIREASĂ: Se stabileşte de comun acord între părţi în funcţie de preferinţele mirilor. Putem realiza absolut orice model de tort pe bază de poză, desen sau după descriere. Preţul diferă în funcţie de numărul de etaje ale tortului şi complexitatea decoraţiunilor, fiind între 20-60 lei/etaj.
  • Felie tort: Se va selecta din gama de produse disponibile
  • Candy bar sau prăjituri de casă
  • Mărturii

  • Model TORT: Se stabileşte de comun acord între părţi în funcţie de modelul dorit. Putem realiza absolut orice model de tort pe bază de poză, desen sau după descriere. Preţul diferă în funcţie de complexitatea decoraţiunilor şi a tipului de tort, fiind între 15-35 lei/kg.
  • Felie tort: Se va selecta din gama de produse disponibile
  • Candy bar sau prăjituri de casă

II. Consultanță și personalizare produse

Vă putem oferi produse personalizate pentru localuri diverse (cafenea, bar, restaurant). Concepem produsele dorite în funcţie de local, specific şi tematică. De la biscuitele propriu pentru cafea, de la cookies, scones, florentine, brownies, brioșe, biscotti, la chifla pentru hamburger sau sandvich, până la prăjitura, pralina sau desertul casei în funcție de preferințe.